De RI&E (Risico- Inventarisatie en Evaluatie)

RI&E (Risico- Inventarisatie en Evaluatie)

De RI&E is een fundamenteel onderdeel van het arbobeleid van bedrijven en organisaties. Deze Risico- Inventarisatie en Evaluatie gaat over het herkennen en beheersen van gevaren en bijbehorende kansen.

De RI&E is sinds 1 januari 1994 een wettelijke verplichting voor werkgevers, uitgezonderd ZZP’ers. Een verplicht onderdeel is het Plan van Aanpak. Dit staat in de Arbeidsomstandighedenwet (Arbowet). Uitgangspunt is dat de RI&E altijd actueel moet zijn. Bij organisatorische veranderingen moet u uw RI&E altijd bijstellen. Bijvoorbeeld als u met een nieuwe productielijn gaat werken, of als u gaat verbouwen of verhuizen.

Als werkplekdeskundige kan Yvette de RI&E voor u verzorgen. De RI&E uitvoering en het door u ingevulde Plan van Aanpak worden  getoetst door een gecertificeerd deskundige. Hiervoor wordt de erkende branche RI&E ingeschakeld.


B

el voor meer info: 06 386 386 66
Of mail naar yvette@werkplekdeskundige.nl

Yvette Werkplekdeskundig adviseert objectief en werkt merk onafhankelijk. Samenwerking met uw leverancier is uiteraard altijd mogelijk.

OVER DE WERKPLEKDESKUNDIGE
Met haar ervaring in de meest uit­eenlopende branches is Yvette Schoorl dé werkplek­deskundige voor uw bedrijf. Yvette reageert snel op uw aanvraag, bezoekt uw bedrijf bin­nen een week en biedt u binnen een paar dagen een persoonlijk ad­vies.
Laatste berichten
CONTACT
  • Kagerweg 5A
    1566 NC Assendelft
  • 06 386 386 66
  • yvette@werkplekdeskundige.nl