Introductie

Yvette Schoorl werkplek­deskundige

Yvette Schoorl-Beumer heeft meer dan 17,5 jaar gewerkt bij de Arbo Unie, waarvan 15 jaar als arbo adviseur. In die tijd heeft ze met veel enthousiasme tal van bedrijven in verschillende branches geadviseerd, onder andere de overheid, de zorg, het onderwijs, de industrie en de bouw.

Met deze ervaring, de wil en het inzicht dingen anders aan te pakken is Yvette pas geleden voor haarzelf begonnen.

Ze zegt hierover zelf:

Yvette werkplekdeskundige“Het voordeel als u mij inschakelt is dat ik u of uw medewerker binnen een week kan bezoeken en dat u mijn advies binnen een paar dagen ontvangt.  In het belang van uw organisatie en uw medewerkers wil ik graag dat u en zij een heel leven optimaal kunnen werken. Daarom reageer ik altijd snel op uw (aan)vraag. Ik wil uw medewerkers bewust laten worden waarom het belangrijk is dat hun werkplek goed wordt ingesteld. Huidige klachten kunnen afnemen en nog belangrijker is het om klachten te voorkomen.

Medewerkers moeten inzien dat ze maar één lichaam hebben. Daar moeten ze een heel leven meedoen en moeten ze zelf goed voor zorgen, door gezond te eten, niet te roken, matig alcohol te gebruiken, te bewegen en voldoende te rusten. Ze moeten weten hoe er op een goede manier kan worden gewerkt zodat klachten kunnen worden voorkomen.”

OVER DE WERKPLEKDESKUNDIGE
Met haar ervaring in de meest uit­eenlopende branches is Yvette Schoorl dé werkplek­deskundige voor uw bedrijf. Yvette reageert snel op uw aanvraag, bezoekt uw bedrijf bin­nen een week en biedt u binnen een paar dagen een persoonlijk ad­vies.
Laatste berichten
CONTACT
  • Kagerweg 5A
    1566 NC Assendelft
  • 06 386 386 66
  • yvette@werkplekdeskundige.nl