Stoeladvies

Bureaustoeladvies: na dit advies weet een medewerker of zijn/haar bureaustoel goed is ingesteld en of het mogelijk is om de huidige bureaustoel goed op het lichaam van de medewerker in te stellen. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan zal ik een andere bureaustoel adviseren die wel goed op het lichaam is in te stellen.

Autostoeladvies: Om klachten en ziekmeldingen te voorkomen wordt er op kantoor veel aandacht besteed aan de werkomgeving en ergonomie, zonder de zakenauto hierin mee te nemen. Toch wordt er bij veel beroepen juist daar veel werktijd in doorgebracht. De autostoel is onderdeel van de werkplek. Een goed instelbare autostoel kan klachten aan de rug, schouders en bovenbenen voorkomen. Bij een slecht ingestelde autostoel ontstaat er vaak een belastende stand van de wervelkolom. Zo ontstaat een verkeerde vorm van de rug, dit kan tot klachten leiden.

De Werkplekdeskundige geeft advies voor de gezonde zithouding en de juiste afstelling van uw autostoel. Dit houdt in dat er eerst een klachtenevaluatie is. Hierna wordt aan de hand van een aantal vuistregels de stoel op de juiste manier ingesteld.

Stoelen grondverzetmachines, vrachtwagens, dumpers en kranen: lichaamstrillingen vormen een reëel gezondheidsrisico. Chauffeurs van grondverzetmachines, vrachtwagens, dumpers en kranen staan dagelijks bloot aan deze trillingen en schokken. Lage rugklachten en rugaandoeningen komen hierdoor vaak voor en veroorzaken beperkingen in het functioneren en kunnen leiden tot arbeidsongeschiktheid voor werken met lichaamstrillingen.


B

el voor meer info: 06 386 386 66
Of mail naar yvette@werkplekdeskundige.nl

Yvette Werkplekdeskundig adviseert objectief en werkt merk onafhankelijk. Samenwerking met uw leverancier is uiteraard altijd mogelijk.

OVER DE WERKPLEKDESKUNDIGE
Met haar ervaring in de meest uit­eenlopende branches is Yvette Schoorl dé werkplek­deskundige voor uw bedrijf. Yvette reageert snel op uw aanvraag, bezoekt uw bedrijf bin­nen een week en biedt u binnen een paar dagen een persoonlijk ad­vies.
Laatste berichten
CONTACT
  • Kagerweg 5A
    1566 NC Assendelft
  • 06 386 386 66
  • yvette@werkplekdeskundige.nl