Werkplek­onderzoek

Werkplekonderzoek – team: een must voor elke werkgever die het maximale uit zijn team wil halen. Een gezonde werkplek zorgt ervoor dat medewerkers lekker in hun vel zitten en met plezier naar hun werk gaan. En dat is nu precies waar het werkplekonderzoek van de Werkplekdeskundige zich opricht. U wilt toch ook een advies dat u direct meer rendement oplevert?

Werkplekonderzoek – individueel: heeft uw medewerker een nieuwe werkplek of heeft hij / zij kort hierna klachten
(bijvoorbeeld: in nek, schouders, armen, polsen, handen, rug of benen)? Laat een werkplekonderzoek  uitvoeren dat gericht is op zijn of haar werkplek. Bij dit onderzoek wordt er 
begonnen met het juist instellen van de stoel, dan het bureau en dan wordt er uitleg gegeven over de opstelling van het toetsenbord, muis en beeldscherm. Het advies kan mondeling en schriftelijk worden geven.


B

el voor meer info: 06 386 386 66
Of mail naar yvette@werkplekdeskundige.nl

Yvette Werkplekdeskundig adviseert objectief en werkt merk onafhankelijk. Samenwerking met uw leverancier is uiteraard altijd mogelijk.

OVER DE WERKPLEKDESKUNDIGE
Met haar ervaring in de meest uit­eenlopende branches is Yvette Schoorl dé werkplek­deskundige voor uw bedrijf. Yvette reageert snel op uw aanvraag, bezoekt uw bedrijf bin­nen een week en biedt u binnen een paar dagen een persoonlijk ad­vies.
Laatste berichten
CONTACT
  • Kagerweg 5A
    1566 NC Assendelft
  • 06 386 386 66
  • yvette@werkplekdeskundige.nl